Top banner
SUBSCRIBE

Външна реклама

 • При външната реклама от съществено значение е познаването на характеристиките на различните материали за изработка. Един и същ продукт може да бъде изработен по няколко начина и от различни по вид и форма материали. Този тип реклама е подложена на въздействие на околната среда (температурни колебания, топлинно разширение на материала, ултравиолетово лъчение, влага и др.). Поради това е необходимо предварително изчисление на възможните луфтове.
 • При светлинните табла например е необходимо да се изчисли светлинната мощност - гаранция за правилно осветление без преразход на електроенергия от една страна и без загуба на осветеност (тъмни петна) на обекта от друга.
 • Друга важна част при този вид реклама е носещата конструкция, върху която Вашето рекламно съоръжение ще стои. От голяма важност е тежестта на конструкцията да бъде съобразена и с мястото на закрепване (в много случаи това са фасади на сгради). Поради тези и много други факти е добре да се обърнете към наш специалист, който ще Ви посъветва кой е най-удачния за Вас вариант.

Метални табели

Метални табели
  РАЗМЕРИ И ЦЕНИ+
 • Метални табели, изработени от черна ламарина 0.8мм и квадратен профил 15/15мм със специално прахово покритие. Рекламните надписи се правят от самозалепващо фолио на режещ плотер или на широкоформатен печат.
 • Метални табели за стена и стълб
  Крачетата са на късата или на дългата страна на табелата. Монтира се с дюбели към стена. За монтаж към стълб заедно с табелите се предлагат обръчи в 3 дължини - 0.5м, 0.7м и 1м в комплект с крепежни елементи.
 • Метални табели - стойка за земя (стопер)
  Краката са на късата или на дългата страна на табелата. Разглобяеми са за удобство при транспорт и имат декоративни пластмасови капачки. Комплект с декоративни крепежни елементи.
 • Метални табели пирамида за земя (стопер)
  С две отделни плоскости за надписи от поцинкована ламарина с прахово покритие.
 •  

Светещи PVC табели

Светещи PVC табели
 • Плексигласовите табели са удобни при изработката на нискостоящи рекламни табели за магазини и офиси. Стандартно се произвеждат PVC табели със задно осветяване. Този вид съоръжения позволява максимална дължина до 3 метра без допълнителни сглобки. Плексигласовите рекламни табла позволяват направата на обемни и неправилни форми. Това се постига чрез топлинно огъване на материала. Широкоформатният печат на фолиото позволява постигането на перфектно фотореалистично качество на изображенията. Надписите могат да бъдат направени и от плотирани фолиа.

Обемни букви от стиропор

Обемни букви от фибран и стиропор
 • Изработваме обемни букви, надписи и елементи от фибран или стиропор. Технологията е удобен, бърз и евтин вариант за интериорно и екстериорно брандиране и декориране на магазини и офиси. Обемните фигури се отличават с изключителна лекота и са удобни за монтаж. Дебелината на материала варира между 3 и 10 см, а височината е до 100 см. След изрязване на материалила готовите фигури и букви се боядисват допълнително.

Готови табели от плексиглас

Готови табели от плексиглас
  РАЗМЕРИ И ЦЕНИ+
 • Светещи табели със задно oсветqване са изработени от алуминиев профил и 2мм плексиглас опал със специално прахово покритие. Оборудвани с качествени луминесцентни тръби, дросели и стартери. Рекламните надписи се правят от самозалепващо фолио на режещ плотер или на широкоформатен печат.
 • Двустранна светеща табела за стена/стълб
  Табелата има 2 вакуумно формовани лица. Крачетата са на късата или на дългата страна на табелата. Монтира на стената с дюбели.
 • Едностранна светеща табела за стена
  Табелата има 1 вакуумно формовано лице с гръб от поцинкована ламарина и няма крачета. Монтира легнала на стената с дюбели.
 • Едностранна светеща табела за стена тип "ДЪГА"
  Табелата има 1 лице и няма крачета. Монтира легнала на стената с дюбели.

 

Табели с опънат Винил

Табели с опънат Винил
 • Виниловите табла са най-бързо произвежданите и най-евтините изпънати рекламни системи, произвеждани у нас. Те са удобни при изработката на големи или средни рекламни правоъгълни табели на сгради, офиси или магазини. При тази технология няма ограничения в дължината на рекламната конструкция. Табелите могат да бъдат направени както за задно, така и за предно осветяване. Изработват се и несветещи констрикции с по-тесни профили. Широкоформатният печат на винила позволява постигането на фотореалистично качество на изображенията.

Светещи обемни букви

Светещи обемни букви
 • Обемните букви, светещи или несветещи могат да послужат за реклама по един ефектен начин. Могат да се изработят както за външно така и за вътрешно ползване. Материалите, цветовете и технологията, които предлагаме са разнообразни, за да можем да отговорим на всяко изискване и идеи. Технологията на светене позволява да бъде направена по няколко начина: чрез светодиоди; чрез вътрешно-вградени осветителни тела или чрез неон.

Copyright © AV Desing Group. All right reserved.