Top banner
SUBSCRIBE

Пластмасови карти - банкови, клубни

 

Печат на пластмасови карти

• Клиентски карти

• Карти за намаления

• Карти за отстъпка

• Клубни карти

• Карти за достъп

 

Печат върху PVC карти - термотрансферен, ретрансферен, офсетов или директен печат на банкови, клубни и фирмени карти. Изработка на клиентски карти и пвц карти с магнитна лента. АВ Дизайн Груп предлага едноцветен и пълноцветен печат върху PVC карти с магнитна лента, чип, безконтактни или обикновени пластини. Основата на пласмасовите карти може да бъде бяла, цветна или метализирана, а в допълненние се PVC картите може да бъдат допълнително защитени с холограма или ламинат. Предлагаме персонализация с релеф или печат на имена, номера и баркод. Като част от услугата предагаме запис и кодиране на магнитни ленти и чиповете.


Фирмените PVC карти с печат са артикул с многобройни приложения, който успешно замества хартиените носители по отношение на идентификационните продукти като клиентски карти, карти за отстъпка, VIP карти, пропуски или луксозни визитки. Най-важното предимство на PVC картите е тяхната трайност и възможността за осигуряване на допълнителна защита на данните чрез поставяне на бар код, холограмен стикер, чип, или друг вид персонификация.


Технологиите, които се използват за печат на PVC карти са директен дигитален печат, термотрансферен или ретрансферен печат. За по-големите тиражи (над 500 бройки) се ползва офсетовия печат.


Персонализация
Персонализацията е процес, при който върху PVC карта се поставят данни, необходими за идентификация. Това става чрез отпечатване на номер, име, снимка, баркод, а за допълнителна защита на пластмасови карти може да бъде нанесен прозрачен слой с холограмни изображения. Друга възможност за персонификация е релефният печат на букви или цифри. В този случай знаците са изпъкнали от лицевата страна на PVC картите, което я прави по-добре защитена от фалшификация.
При използване на клиентски карти с магнитна лента или чип специфичната информация за идентификация се записва върху фирмената карта. За да бъде „разчетена” тази информация са необходими съответните устройства и компютър.
Директен дигитален печат
Тази технология е най-подходящия вариант за печат на ограничено количество карти. Ценово ефективен в малките и средни тиражи до 500 бр. При него мастилото се нанася чрез специализиран струен принтер върху PVC карти със специално покритие. След отпечатване картите се лакират за по-голяма издръжливост, запазване на цветовете и придаване гланц ефект на пластините. Технологията не е подходяща и не се употребява за карти с чип или магнитна лента.

 

Термотрансферен печат
Термотрансферният печат се извършва с помощта на принтер, при който мастилата са нанесени върху полиестерна лента и се пренасят върху картата при висока температура. За по-голяма издръжливост се нанася ламинат. Полученият отпечатък е качествен и траен, но той не покрива изцяло ръба на картата.

 

Ретрансферен печат
Този недостатък успешно се компенсира при технологията на ретрансферния печат. Той позволява печат до ръба на картата и върху неравни повърхности, като качеството на изображението и неговата издръжливост са изключително високи.

 

Офсетов печат
Офсетовата технология е подходяща за печат при голям брой карти с еднотипна визия. Крайният продукт е с качествен и дълготраен отпечатък като за нанасяне на променлива информация (персонализация) допълнително се използва термотрансфер или релефен печат (ембосиране).

Цени за директен дигитален печат върху PVC карти

 

брой 4+0 4+4 Персонализация с печат Персонализация с релеф
20 бр. 1.37 2.02 + 0.28 лв./позиция + 0.33 лв./позиция
50 бр. 1.22 1.87 + 0.28 лв./позиция + 0.33 лв./позиция
100 бр. 1.05 1.59 + 0.20 лв./позиция + 0.33 лв./позиция
200 бр. 0.94 1.48 + 0.20 лв./позиция + 0.33 лв./позиция

Цените са в лв без ДДС и не включват предпечатна подготовка

Изисквания за подготовка на файлове за печат:
Резолюция: 300dpi (300 точки на инч);
Цветност: CMYK;
Черен текст: К - 100%;
Плътно черно (композитно): CMYK - 35%; 35%; 35%; 100%;
Размер: Реален размер на готовото изделие;
Текст: Обърнат в криви;
Раздувки за рязане: Увеличаване на размера на фона с 3 мм от всяка страна;
Допълнително разстояние: Поставяне на текстове и графични елементи на минимум 3 мм от края на изделието;
Размер на линии: Mинимална дебелина - 0.25pt / 0.07 мм;

 

Приемани файлови формати:
.PDF - Acrobat
.TIF - с LZW компресия и с изключени Layers
.JPEG - Quality: 10 до 12, резолюция 300 dpi
.EPS - шрифтове конвертирани в криви
.CDR - CorelDRAW, шрифтове конвертирани в криви.
.AI - Adobe Illustrator

pdf icon jpg iconТемплейтUSB флаш памети

Рекламни USB Flash памети

Рекламни USB флаш памети - цени на едро - внос и печат на рекламни флашки.Това е един модерен и стилен подарък, с който ще зарадвате клиентите и партньорите си.
Тъй като е често използвана в нашето ежедневие, USB флаш паметта ще подсеща често притежателят й за вашата дейност. Освен това нашият екип от специалисти ще ...

печат и запис на CD и DVD

Запис и печат на CD и DVD

Печат върху дискове CD и DVD носители. Като допълнителна опция след печата на дискове предлагаме лаково покритие на рекламните дискове.

Запис на аудио, видео, презентация или данни върху избраните носители. Изработка на различни видове обложки за пластмасови CD кутии и DVD кутии, картонени и хартиени кутии, диджипакове, джобове ...

PVC карти

PVC карти - печат

Печат на PVC карти - банкови, клубни и фирмени -директен дигитален, ретрансферен, термотрансферен и офсетов.

НОВО: Директен дигитален печат- едностранен и двустранен печат- изключително ниска себестойност и кратки срокове за изработка на малки тиражи до 500 броя. Едноцветен и пълноцветен печат върху карти с магнитна лента, чип, безконтактни или обикновени пластини. ...

магнити за хладилник

Магнити за хладилник

Магнити за хладилник с индивидуална форма, рекламен надпис, пълноцветен отпечатан картон с допълнитено ламинирано покритие, каширани върху 0,4 мм магнитно фолио. Допълнително може да се добави 3D ефектен ламинат, термометър, тефтерче или календариум.
Магнитите за хладилник са още едно уникално рекламно предложение, което АВ Дизайн Груп Ви предлага. Чрез ...

  • каталог на рекламни подаръцицени за дигитален печатCD и DVD тиражиране

Copyright © AV Desing Group. All right reserved.