Top banner
SUBSCRIBE

ЗА НАС

 • AV Design Group е рекламна агенция от ново поколение, предлагаща цялостно рекламно обслужване.

  Компанията е създадена през 2001 година и от тогава насам непрестанно се развиваме и интегрираме иновативни технологии в проектите на нашите клиенти. Дълги години работим в сферата на рекламното обслужване, полиграфическия и електронно-издателски процес.

  Можем да Ви предложим успешни решения в следните области:

  • PR комуникация;
  • графичен и корпоративен дизайн;
  • дигитален и офсетов печат;
  • медиа планиране и медиа купуване;
  • видеозаснемане и видеомонтаж;
  • фотография;
  • мултимедия;
  • интернет сайтове и социални мрежи;
  • външна и интериорна реклама;
  • сувенирна реклама.

  Разполагаме с модерна собствена печатна база за:
  • листов офсетов печат;
  • дигитален и широкоформатен печат;
  • машини от последно поколение за тампонен, ситопечат и лазерно гравиране.

  Немалка част от компанията е дигиталното студио за фото, видео и уеб услуги. Иноваторските методи и креативните идеи на водещи специалисти в тези области са основния фактор за успеха на доверилите ни се клиенти.

  Работещите професионалисти в компанията, използваните съвременни технологии, модерната техника, с която разполагаме, както и дългогодишният ни опит в професионалната ни област, позиционират AV Design Group на една от лидерските позиции в бранша.

   

  Основни клиенти на компанията са:
  • водещи компании от България и чужбина в различни сектори;
  • десетки общини;
  • министерства и правителствени организации;
  • университети, колежи и училища;
  • редица неправителствени организации.

  Качество
  Основна насока в дейността на AV Design Group е получаване на продукция, отговаряща на нарастващите критерии за качество, налагани на българския рекламен пазар от чуждестранни производители. Високото качество на обслужване на нашите клиенти е най-важният приоритет на нашите служители. Изпълняваме всички етапи от подготовката на рекламните материали, както и транспортиране до офиса на клиента.

  Цени
  Ценовата политика на AV Design Group изключва фиксирани ценови условия. Всеки продукт или услуга е строго индивидуален и специфичен, поради тази причина неговата цена зависи от сложността и качествените характеристики, на които отговаря. Разполагаме с автоматизирана система за офериране и управление на поръчките, което спомага за изключително бързото ценообразуване и офериране, както и до свеждане до минимум грешки от страна на нашите служители.

  При проявен интерес от Ваша страна не се колебайте да ни потърсите, дори вече да имате конкретни оферти за даден продукт.


Офсетов печат

Офсетов печат
 • Едноцветен или пълноцветен офсетов печат по CMYK и/или Pantone в размер 35х50 см или 50х70 см. Най-модерните CTP технологии за експонации на плаки, качествени консумативи, мастила и хартии, както и дългогодишната професионална работа на нашите оператори са гаранция за безупречно и прецизно качество на отпечатваните изображения. Денситометри за електронно управление на цвета гарантират еднаквост на отпечатъците в целия тираж. Богат набор от машини за довършителни книговезки операции спомагат за професионалния изглед на отпечатаните материали.

Широкоформатен печат

Широкоформатен печат
 • Висококачествен шестцветен широкоформатен печат върху всички видове медии. С резолюция до 1440 dpi и широчина на печат до 3,20 м, широкоформатният печат с екосолвентни мастила е изключително подходящ за принтиране върху хартия, винил, винилова мрежа, PVC и Cast фолиа, перфофолиа, канаваца, строителна мрежа, платове за знамена и др. Технологията е подходяща както за интериорни, така и за екстериорни решения.

Ситопечат

Ситопечат
 • Изключително подходяща технология за брандиране на различни по вид и размер рекламни материали и сувенири. Висококачествен едноцветен или многоцветен ситопечат до размер 40х50 см на разнообразни материи като пластмаса, хартия, дърво, метал, стъкло, кожа, текстил и др. За постигане на по-ефектни изображения и печат върху различните изделия се използват различни типове специализирани мастила.

Трансферен печат

Трансферен печат
 • Висококачествен дигитален печат върху специализирани трансферни фолиа и трансфериране при температура 200°C. Различните трансферни хартии позволяват отпечатване върху светли или тъмни текстилни изделия от различни материи - памучни, полиестерни, копринени, шушлякови и др. С максимален размер до А3 (42х30 см), този вид печат е изключително подходящ за брандиране на рекламни тениски, шапки, фирмени екипи, торби и др. Използва се предимно при необходимост от отпечатване на пълноцветни изображения върху текстил.

Плотерно рязане

Плотерно рязане
 • Плотерно рязане по контур върху широка цветова гама от универсално PVC фолио - мат и гланц, както и специални фолиа с разнообразно приложение, устойчиви на всякакви климатични условия. Технологията е изключително подходяща за брандиране на фирмени автомобили и реализацията на проекти за витрини, магазинни щори, метални и светещи рекламни табели, PVC плоскости, плексиглас и др. Прецизно изрязване на предварително отпечатани изображения върху PVC или хартиено самозалепващо фолио, позволяващо изработка на стикери със стандартни и нестандартни форми. Изрязване с изключителна точност на фолиа видеофлекс и стрип-флок за трансфериране върху текстил.

Дизайн и предпечат

Дизайн и предпечат
 • Oтличният дизайн е в основата на най-добрите резултати. Ние полагаме oгромно старание да създадем подходящите за дадената цел образи, които да имат максимално въздействие върху потенциалните Ви клиенти. Предлагаме художествено оформление на всички видове печатни рекламни материали - бланки, каталози, папки брошури, плакати, книги, списания, календари, опаковки, списания, визитки, торби, рекламни сувенири и др. Създаване на корпоративна рекламна концепция за фирма, продукт или услуга.

CD и DVD тиражиране

CD и DVD тиражиране
 • Директен пълноцветен печат с фотореалистично качество върху носителя на информация – CD или DVD диск. Като допълнителна опция предлагаме лаково покритие на компакт-диска. Запис на аудио, видео, презентация или данни върху избраните носители. Изработка на различни видове обложки за пластмасови CD кутии и DVD кутии, картонени и хартиени кутии, диджипакове, джобове и холдери. Изработка на интерактивни мултимедийни презентации и менюта. Използваната технология позволява много кратки срокове за тиражиране на дисковете.

Фотозаснемане

Фотозаснемане
 • Студийно и извънстудийно професионално дигитално заснемане на продукти, хора, събития и др. Подготовка на кадрите за печат и/или качване в интернет сайт. Направените снимки могат да бъдат обработени според крайната им цел и да бъдат използвани за дизайн на рекламни материали.

Печатни материали

Печатни материали
 • Модерната ни печатна база позволява производството на широка гама от печатни материали в изключителни кратки срокове. Предлагаме висококачествен печат по CMYK или Pantone на различни видове печатни материали - листовки, покани, брошури, каталози, визитки, папки, плакати и др. Опциите като UV лак или мат / гланц ламинат придават на полиграфическото изделие по-луксозен вид. Разполагаме с книговезко оборудване за всички довършителни процеси - сгъване, биговане, рязане, щанцоване, термолепене, телбод, поставяне на метални спирали, капси и др.

Рекламни материали

Рекламни материали
 • Пластмасови и метални химикалки, пластмасови и метални запалки, ключодържатели, чаши, офис комплекти и аксесоари, тениски, шапки, чанти и раници, стенни и настолни часовници, аксесоари за дома и други.

Календари

Календари
 • Трисекционни и едносекционни работни календари, индивидуални листови календари със спирали, настолни планери и календари, настолни календар-пирамиди, джобни календарчета.

Магнити за хладилник

Магнити за хладилник
 • Гъвкави магнити с индивидуална форма, пълноцветен печат и ламинат, каширани върху 0,4 мм магнитно фолио. Допълнително може да се добави 3D ефектен ламинат, термометър, тефтерче или календариум.

Подложки за мишки

Подложки за мишки
 • Mousepads с висококачествен пълноцветен печат на лицето, специално релефно покритие, осигуряващо лесно и плавно движение на мишката, и пореста основа в черен цвят с подходяща дебелина и характерна мекост, осигуряваща тежест и гъвкавост.

Значки

Значки
 • Стандартни и нестандартни форми с желания размер и дебелина на месинговата основата. Лицевата част е обемен стикер или директно издълбана в металната основа с допълнителен прозрачен емайл. Предлага се и допълнително оцветяване на издълбаните надписи.

Рекламни балони

Рекламни балони
 • Балони с диаметър 30 см и 35см, 24 пастелни и 20 металикови цветове. Едностранно или двустранно отпечатване до 3 цвята. По желание надути на мястото на събитието с хелий или въздух.

PVC карти

PVC карти
 • Термотрансферен, ретрансферен и офсетов печат на PVC банкови, клубни и фирмени карти. Едноцветен и пълноцветен печат върху карти с магнитна лента, чип, безконтактни или обикновени пластини. Персонализация с релеф или печат на имена, номера и баркод. Запис и кодиране на магнитни ленти и чиповете.

Интериорна реклама

Интериорна реклама
 • Предлагаме голямо разнообразие от артикули за интериорна реклама, създадени, за да привлекат вниманието на Вашите клиенти. Поддържаме големи складови наличности и цени на едро на рекламни банери и банерфиксове, снап и стреч рамки, различни рамери и видове снап рамки и спринг системи за плакати и постери, системи за изложения, бордове и стопери, щендери за брошури и др.

Дигитален печат

Дигитален печат
 • Цифров печат на визитки, бланки, брошури, каталози, папки и други печатни материали в малки и средни тиражи. Високата резолюция на печат - 3600 dpi е гаранция за качество, конкурентно на офсетовия печат. Високопроизводителната дигитална преса bizhub PRO C6000L със скорост от 60 отпечатъка в минута позволява голяма бързина в изпълнението на поръчките. Възможност за печат върху различни видове хартии и картони с тегло на медиата до 300 гр./кв.м. и размер на листа до 330х487 мм. Приложими са всички довършителни книговезки операции.

Монохромен печат

Монохромен печат
 • Цифров черно-бял печат до размер 32х47 см на офсетови и хромови хартии и картони от 40 до 300 гр./кв.м. Технологията е предназначена за малки и средни тиражи на книги, вестници, бланки, формуляри и едноцветни списания. В комбинация с други машини за дигитален листов печат и книговезко оборудване имаме възможност да отпечатаме книги до А3 размер в минимален тираж – 1 брой. Технологията е ценово ефективна до тираж 300 броя от един оригинал.

Тампонен печат

Тампонен печат
 • Едноцветен или многоцветен тампонен печат, който позволява нанасяне на мастила върху разнообразни неголеми рекламни материали като химикалки, запалки, ключодържатели и малки аксесоари. Ниската себестойност на този вид печат превръща тампонния печат в предпочитан метод за надписване на рекламните материали. Голямо предимство на технологияте е възможността за отпечатване върху предмети с неправилна форма, релеф, меки опаковки и др., както и дългата трайност и здравина на отпечатъка.

Директен UV печат

Директен UV печат
 • Висококачествен фотореалистичен печат върху рекламни сувенири и други материали. Пълноцветен CMYK печат върху различни повърхности като пластмаса, плексиглас, метал, стъкло, камък, керамика, кожа и др. Разделителна способност на печатащата глава 14400х1440 dpi. Цветове се открояват с добра наситеност и висока плътност на печат. Технологията позволя отпечатване на плоскости и материали с размер до 483х329 мм и дебелина на материала до 7 см.

Лазерно гравиране

Лазерно гравиране
 • Предлагаме лазерно гравиране до 40х50 см върху рекламни табели, баджове, ключодържатели, визитници, флаш памети, рекламни сувенири и мн. други. Лазерното гравиране придава на изделието стил, оригиналност и усещане за висока стойност. Предимно се използва за брандиране на рекламни материали от метал и стъкло. Използваме същия метод за направа на печати, табели, прецизно изрязване на плексиглас, пластмаси и метали в индивидуални форми.

Уеб дизайн

Уеб дизайн
 • Професионална изработка на фирмени уебсайтове и разработка на уеб базирани приложения - интернет системи, електронни каталози, е-магазини и др. Уеб дизайн и програмиране на статични и динамични уеб приложения с петребителски интерфейс за управление на съдържанието. Безупречна SEO оптимизация на интернет страници, която ще позиционира Вашия сайт в челните позиции на търсещите машини. Разработка на цялостна интернет концепция и онлайн стратегия за развитие на интернет сайт - реклама, блогове, форуми и социални мрежи.

Мейлинг

Мейлинг
 • Директна форма на комуникация, насочена директно към получателя на съобщението. Има за цел да представи продукт, услуга или търговска марка. Изпълняваме всички етапи на комуникацията с Вашите клиенти - отпечатване и адресиране на пощенските пликове, печат и пликоване на Вашите материали и издания с малки до средни тиражи, включително такива с персонализации. Експресен разнос и доставка до всяка точка на България - до пощенска кутия или точен адрес.

Видеозаснемане и монтаж

Видеозаснемане и монтаж
 • Професионално видеозаснемане на клипове, презентации, фирмени събития, късометражни филми, телевизионни реклами и др. HD технология за заснемане, професионална осветителна и звукова техника от водещите световни компании, модерното студио за нелинеен дигитален видеомонтаж са гарант за изключително качество на картина и звук. Водещите специалисти от бранша - режисьори, оператори, монтажисти, тонрежисьори, осветители ще реализират всяка Ваша идея.

USB флаш памети

USB флаш памети
 • Внос и печат на пластмасови, метални, дървени, кожени и гумени USB флаш памети. Изработвани също във формата на гривни, химикалки или кредитни карти. Всички паметите се предлагат с капацитет от 512MB do 32GB. Моделите USB флаш памети са с USB 2.0 интерфейс и функционират под всички операционни системи. Допълнително се предлага персонализиране чрез директен, тампонен, ситопечат, лазерно гравиране или обемен стикер, както и запис на информация в паметта.

Хартиени торби

Хартиени торби
 • Рекламни торби, изработени в различни размери. Висококачествен двустранно-пълноцветен печат на крафтова или хромова хартия с опция за допълнителен мат/гланц ламинат. Дръжки от памучен или пропиленов шнур в цветовата тема на плика.

Бележници и тефтери

Бележници и тефтери
 • Бележници и тефтери с дати и без дати, с метална спирала и термозалепване. Облечени в индивидуална пълноцветна корица или кожена подвързия. Индивидуален дизайн на корица и тяло.

Ароматизатори за автомобили

Ароматизатори за автомобили
 • Ароматизатори с двустранен и пълноцветен печат от микропорест хартиен материал, щанцован в индивидуална форма. Ароматизаторите се изработват с плодови аромати (ягода, зелена ябълка, дъвка, пролет и пъпеш) и не съдържат вредни вещества.

Рекламно тиксо

Рекламно тиксо
 • Полипропиленово (Hot Melt) 28 микрона и PVC тиксо с бяла или цветна основа и допълнителен печат до 3 цвята. Отличава се с изключителна здравина и сила на залепване. Отпечатване на ролки с различни широчини и дължина 66 м.

Обемни стикери

Обемни стикери
 • Кристални и еластични 3D обемни стикери. Висококачествения пластичен материал придава на изображението по-луксозен вид. Подходящи за промоционални и рекламни цели - плакети, бутони, сувенири - ключодържатели, значки.

Ключодържатели

Ключодържатели
 • Метални ключодържатели с индивидуална форма и оцветяване. Изрязани във формата на логото, могат да бъдат допълнени от кожена подложка в различна форма.

Чаши с печат

Чаши с печат
 • АВ Дизайн Груп предлага висококачествен пълноцветен печат на керамични и стъклени чаши чрез сублимационен печат. Технологията позволява печат до ръба на чашата. Последното поколение принтери, с които печатаме позволяват фотореалистично качество на отпечатаните изображения. Последващото изпичане на чашата придава безупречен гланцов отпечатък и висока издръжливост на измиване, дори и в миялни машини.

Външна реклама

Външна реклама
 • Предлагаме готови конструкции на метални табели от ламарина със специално прахово покритие и светещи плексигласови табели с фиксирани големини. Направа на светещи и несветещи табели с PVC и винил по индивидуални проекти и размери. Изработка на обемни букви, надписи и елементи от фибран или стиропор. Светещи или несветещи обемните букви могат да послужат за реклама по един ефектен начин.

Copyright © AV Desing Group. All right reserved.