Top banner
SUBSCRIBE

Магнитно фолио на листове

 

магнитно фолио


АВ Дизайн Груп е вносител и дистрибутор на магнитно фолио на листове

Размер: 70х100 см

Дебелина: 0,4 мм.

Цвят: кафяв

Цената на лист без ДДС е 7.90 лв

Минимално количество за поръчка - 10 листа

Произход: Китай.

 

Поддържаме големи наличности от магнитно фолио на склад в София, а при необходимост имаме възможност за внос на големи количества магнитно фолио в рамките на десет работни дни. При проявен интерес може да предложим фолио с по-голяма дебелина.

Гъвкавото магнитно фолио е изключително подходящо за изработката на магнити за хладилник, както и за различни рекламни и промо материали, с необходимост за магнитно залепване или закрепване.

USB флаш памети

Рекламни USB Flash памети

Рекламни USB флаш памети - цени на едро - внос и печат на рекламни флашки.Това е един модерен и стилен подарък, с който ще зарадвате клиентите и партньорите си.
Тъй като е често използвана в нашето ежедневие, USB флаш паметта ще подсеща често притежателят й за вашата дейност. Освен това нашият екип от специалисти ще ...

печат и запис на CD и DVD

Запис и печат на CD и DVD

Печат върху дискове CD и DVD носители. Като допълнителна опция след печата на дискове предлагаме лаково покритие на рекламните дискове.

Запис на аудио, видео, презентация или данни върху избраните носители. Изработка на различни видове обложки за пластмасови CD кутии и DVD кутии, картонени и хартиени кутии, диджипакове, джобове ...

PVC карти

PVC карти - печат

Печат на PVC карти - банкови, клубни и фирмени -директен дигитален, ретрансферен, термотрансферен и офсетов.

НОВО: Директен дигитален печат- едностранен и двустранен печат- изключително ниска себестойност и кратки срокове за изработка на малки тиражи до 500 броя. Едноцветен и пълноцветен печат върху карти с магнитна лента, чип, безконтактни или обикновени пластини. ...

магнити за хладилник

Магнити за хладилник

Магнити за хладилник с индивидуална форма, рекламен надпис, пълноцветен отпечатан картон с допълнитено ламинирано покритие, каширани върху 0,4 мм магнитно фолио. Допълнително може да се добави 3D ефектен ламинат, термометър, тефтерче или календариум.
Магнитите за хладилник са още едно уникално рекламно предложение, което АВ Дизайн Груп Ви предлага. Чрез ...

  • каталог на рекламни подаръцицени за дигитален печатCD и DVD тиражиране

Copyright © AV Desing Group. All right reserved.