Top banner
SUBSCRIBE

Значки

 

Рекламни значки от пластмаса и метал. Изработване на значки с лого и рекламен надпис. Рекламните значки се произвеждат с разични форма, размер и дебелина на материала. Изработка и печат на значки от двуслойна пластмаса, месинг или алуминии. Лицевата част може да бъде реализирана с обемен стикер или директно издълбана в металната или пластмасова основа с допълнителен прозрачен емайл. Предлага се и допълнително оцветяване на издълбаните надписи.

 

Ако нямате конкретна идея за дизайн и печат на значки, то нашите специалисти по графичен дизайн ще реализират перфектната визия на Вашите рекламни значки. Модерната ни печатна база в София гарантира експресен срок за изработка и печат на пластмасови и метални значки, безупречно качество и цени на едро.

 

Значки с обемен стикер
Значки с обемен стикер са едно от най-широко използваните в рекламни кампании средства. Изработваме значки както в стандартни форми - кръг, елипса, квадрат, правоъгълник, така и нестандартни с размер и форма, съобразени с вашия идеен проект, или следващи дизайна на фирменото ви лого. Основата на значките може да бъде изработена от месинг или друг метал, а лицевата им част - рекламното лого представлява обемен стикер.

 

Значки от метал с индивидуална форма
Метални значки за реклама със стандартни форми или размер и форма по зададен от клиента макет. Печат на логото или фирмения знак и монтиран върху металната основа, с покритие - прозрачен емайл. Дебелина на основата 0.5мм или 0.8мм. Оцветяване на логото без ограничения, съобразени с технологията. Подходяща за ограничени тиражи. Закрепването може да бъде чрез пинс или магнит.

 

Значки тип „бутон”
Изработка значки - бутони - стандартни по размер и форма. Изработват се върху метална алуминиева основа, покрита с безцветно PVC фолио. Технологията на производство позволява изработка на значки с пълноцветен печат с висока резолюция. Това, както и ниската им цена ги прави изключително подходящи за масови акции и промоции. Закрепването на този ток значки „бутон” е чрез безопасна игла.


Размери на значки "бутони"
• кръгла – диаметри 25, 32, 44 и 58 мм
• квадрат – 31 х 31 мм
• правоъгълник – 59 х 39 мм
• елипса – 32 х 40; 45 х 57 мм

Цени за значки тип "Бутон"

вид
100 бр
500 бр
1000 бр
кръгла диаметър 25 мм
0.78 лв
0.65 лв
0.62 лв
кръгла диаметър 32 мм
0.82 лв
0.70 лв
0.64 лв
кръгла диаметър 44 мм
0.90 лв
0.77 лв
0.69 лв
кръгла диаметър 58 мм
1.02 лв
0.84 лв
0.78 лв
квадрат 31х31 мм
1.34 лв
1.08 лв
0.98 лв
квадрат 51х51 мм
1.54 лв
1.28 лв
1.08 лв
елипса 32х40 мм
1.34 лв
1.08 лв
0.98 лв
елипса 45х57 мм
1.54 лв
1.28 лв
1.08 лв
Цените са без ДДС за 1 бр и не включват предпечатна подготовка.

Изисквания за подготовка на файлове за печат:
Резолюция: 300dpi (300 точки на инч);
Цветност: CMYK;
Черен текст: К - 100%;
Плътно черно (композитно): CMYK - 35%; 35%; 35%; 100%;
Размер: Реален размер на готовото изделие;
Текст: Обърнат в криви;
Раздувки за рязане: Увеличаване на размера на фона с 3 мм от всяка страна;
Допълнително разстояние: Поставяне на текстове и графични елементи на минимум 3 мм от края на изделието;
Размер на линии: Mинимална дебелина - 0.25pt / 0.07 мм;

 

Приемани файлови формати:
.PDF - Acrobat
.TIF - с LZW компресия и с изключени Layers
.JPEG - Quality: 10 до 12, резолюция 300 dpi
.EPS - шрифтове конвертирани в криви
.CDR - CorelDRAW, шрифтове конвертирани в криви.
.AI - Adobe Illustrator
USB флаш памети

Рекламни USB Flash памети

Рекламни USB флаш памети - цени на едро - внос и печат на рекламни флашки.Това е един модерен и стилен подарък, с който ще зарадвате клиентите и партньорите си.
Тъй като е често използвана в нашето ежедневие, USB флаш паметта ще подсеща често притежателят й за вашата дейност. Освен това нашият екип от специалисти ще ...

печат и запис на CD и DVD

Запис и печат на CD и DVD

Печат върху дискове CD и DVD носители. Като допълнителна опция след печата на дискове предлагаме лаково покритие на рекламните дискове.

Запис на аудио, видео, презентация или данни върху избраните носители. Изработка на различни видове обложки за пластмасови CD кутии и DVD кутии, картонени и хартиени кутии, диджипакове, джобове ...

PVC карти

PVC карти - печат

Печат на PVC карти - банкови, клубни и фирмени -директен дигитален, ретрансферен, термотрансферен и офсетов.

НОВО: Директен дигитален печат- едностранен и двустранен печат- изключително ниска себестойност и кратки срокове за изработка на малки тиражи до 500 броя. Едноцветен и пълноцветен печат върху карти с магнитна лента, чип, безконтактни или обикновени пластини. ...

магнити за хладилник

Магнити за хладилник

Магнити за хладилник с индивидуална форма, рекламен надпис, пълноцветен отпечатан картон с допълнитено ламинирано покритие, каширани върху 0,4 мм магнитно фолио. Допълнително може да се добави 3D ефектен ламинат, термометър, тефтерче или календариум.
Магнитите за хладилник са още едно уникално рекламно предложение, което АВ Дизайн Груп Ви предлага. Чрез ...

 

  • каталог на рекламни подаръцицени за дигитален печатCD и DVD тиражиране

Copyright © AV Desing Group. All right reserved.